logom2hsanne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SVENSKA

 

 

 

 

 

 

 

udlejning

 

I Stockholm, som også er kendt som Skandinaviens Venedig, og samtidig midt i skærgården, ligger vores hus. Huset har en helt vidunderlig udsigt ud over skærgården och samtidig med Globen og Kaknästornet i horisonten. Med  22 km til Stockholm city og 2 km til skærgårdsbåden kan du vælge mellem to helt forskellige men begge fantastiske oplevelser.

 

For English

 

 

 

 

 

 

dscn1811

 

Husets udsigt.

 

p1000566

 

 

 

 

 

Huset er fuld af vinduer, og du har god mulighed for at nyde den vidunderlige udsigt over vandet og skogen som ligger lige udenfor huset.

 

 

 

 

 

 

Nede for enden af vejen, 200 meter fra huset, ligger Hansbo strand - som er en rigtig perle. Stranden er lille men har alt! Først går man genem en lille skov for derefter komme ud på en lille eng. De sidste 10 meter ud til vandet er sand og klipper. Et paradis for børn og voksne.

 

 


 

Fakta om huset:

 

Beliggenhed:

Husets beliggenhed er enestående. Naturen er lige udenfor døren. På grunden vokser der kantereller, blåbær og tyttebær. Elger og rådyr kan også træffes ved huset. Grunden er kuperet og huset er placeret så neutralt så muligt.  Der er ca 100 m2 veranda rundt om huset og vinduer fra gulv til loft - så der er udsigt i alle retninger. Huset ligger centralt og endog i skærgården. Du får dermed muligheden at nyde det bedste af begge verdner. Foruden den dejlige Hansbo strand 200 meter fra huset ligger Tyresö Slot 2 km. væk. Slottet har en vidunderlig park som skråner ned til vandet.  På slottet er der en resturant med udsigt over skov og vand og nede i slotshaven på den lille ø Notholmen ligger der et vandrehjem, en god lille café og en lystbådehavn. Et udendørs lystspil afholdes hvert år på Notholmen.

 

Indenfor en radius af 10 km. har du også adgang til Tyresta nationalpark (verdens største nationalpark ved en hovedstad). Klippegrotter og mullighed for bjerklatring er andre attraktioner på den lille halvø Tyresö Brevik, hvor huset er beliggende. I en radius af 2 kilometer ligger Telegrafbjerget, som er en af de højeste punkter i Stockholm og desuden en lille kombineret købmandsbutik og café. Der er 7 km. Tyresö Centrum, hvor der er muligheder for shopping, golf, minigolf, sportshaller, ishal, svømmehal m.m..

 

Der er masse af information at hente om aktiviteter i nærmområdet på Tyresö kommunes hjemmeside. Vil du ind til det centrale Stockholm eller ud i skærgården, anbefaler jeg dig at kigge på Stockholms Stads hjemmeside . Bustabeller og Bådtrafiktabeller ses på Stockholms lokaltrafik og Waxholmsbolagets hjemmesider.

 

 

Huset:

Huset har vi selv tegnet og bygget. Det er bygget 2004/2005 og har de fleste faciliteter.  Huset er i 3 etager og med 5 indgange. På nederste etage er der to soveværelser, et badeværelse, et grovkøkken og en stor gang. På øverste etage er der yderligere to soveværelser. På miderste etage er der fællesarealet med køkken, stue og badeværelse. Der er en enestående havsudsigt fra huset, som kan nydes fra de mange panoramavinduer overalt i huset. Huset har et IHC system, så man kan regulere f.eks. belysning, el m.m. på en effektiv måde i hele huset.

 

 
Grund 2300 m²  Veranda 100  Nætverk

Ja

Strand 200 meter  Udsigt Storslået  Grovkøkken 

Ja

Bus 100 meter  Soveværelser

4                      

 Centralstøvsuger Ja
Stockholms Centrum

22km/25 minutter bil

 Køkken Veludrustet  Vaskemaskine Ja

Skærgårds-båden     

2 km                           

 Badeværelser
Tyresö slot 2 km  Sengepladser 8  

 

 

 

Pris: Efter aftale

 

Det er ikke tilladt at medbringe dyr eller ryge indendørs.

 

Vi tillader os at selektiv vælge vores hyresgæster. Anbefalinger foretrækkes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Husinstruktioner/House instructions

 

 

 

 

til toppen af siden